Vloeren

Al onze siergrindvloeren, troffelvloeren / mortelvloeren, coatingvloeren en wandcoating en gietvloeren zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • RAL
  • NCS
  • Sikkens

Deze naadloze vloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm, antislip en voelen van nature niet koud aan. Vloerverwarming is geen probleem. De ondergrond moet stabiel zijn.

Logo’s, gekleurde randen en holle plinten kunnen desgewenst aangebracht worden. In een ruimte waar invloed van bijvoorbeeld water is kan de open structuur dichtgezet en/of vloeistofdicht worden. Laat u hierover adviseren door Tol.

Assortiment vloeren

Siergrindvloeren

Siergrindvloeren zijn ideaal voor o.a. woningen, showrooms, ontvangsthallen, kantoor- en representatieve ruimten.

Marmerkorrelvloer

Marmerkorrelvloeren kennen een luxe, maar eveneens een natuurlijke uitstraling zonder de nadelen van kras- en vlekgevoeligheid.

Troffelvloer

Troffelvloeren, ook wel mortelvloeren, worden veelal gebruikt in de industrie. Maar passen ook bij een strak en modern interieur.

Gietvloer

Een gietvloer PU UV wordt aangebracht in ruimtes waar een mooie vloer vereist is, die daarnaast natuurlijk ook praktisch is.

Meer weten?

Voor vragen over de mogelijkheden en prijzen van onze vloeren vraag vrijblijvend een offerte aan en/of neem direct contact met ons op.

Graag tot ziens!